Meie pere “Jooksja” ajakirjas!

Enne Poola MMile  sõitmist, tegi ajakiri Jooksja meie perest väikse loo oma ajakirja. Kõigepealt suhtlesime ajakirjaniku Gea Otsaga e-posti teel ja panime suure osa jutust seal kokku, hiljem saime Järve terviserajal kokku ja ta sai päriselt koerakrossi proovida. Meil olid kaasa võetud Genka ja Gilpa, et näidata, kui erinevad need koerad ja tõud tegelikult on. Jooksurada oli niivõrd lühike, et ega see päris õiget ülevaadet jooksjale ei anna, aga natuke sai midagi ikka. Detsembrikuus tuli värske Jooksja müügile ja sealt leiab juba pikema jutu meie perest ja koertest. Ilusad pildid tegi fotograaf Vallo Kruuser.

Aitäh selle toreda artikli ja võimaluse eest tutvustada canicrossi ehk koerakrossi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s