Öine matk malamuutidega 24. veebruar 2017

Täna hakkas alates 16:00 kõva lumesadu pihta ja meil Maritiga tekkis mõte minna malamuutide ja poistega väiksele matkale pimedas. Kui siis õhtul õue sättisime, ootas meid ees suur üllatus. Vähemalt 15 cm puhast lumepuudrit oli maha tulnud. Tegime kambaga 3 km matka mööda teid ja karjamaid ning käisime ka “kummituste” metsas. See viimane oli nali poiste jaoks. Kui metsa jõudsime, siis Hendrik nõudis, et kus need kummitused siis on.

Pärast panime malamuudid kolmekesi kelgu ette ja tegime mõlema poisiga kelguringi ka. Kui ikka selline lumi taevast alla sajab, siis tuleb võimalust kasutada, sest mine tea, mis ilma hommik jälle toob.

Tänasest õhtust valmis ka väike videoklipp, mille lisasime oma videode leheküljele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s