Kehtna valla perepäev

img_0044
Täna, 24. veebruaril, toimus  Vabariigi aastapäeva ja valla sünnipäeva puhul Kehtna mõisapargis perepäev. Meid oli kutsutud sinna, et tutvustada pere ühist hobi – kelgukoerasporti. Marit võttis me tegemistest rääkimise enda peale, sest ega ilmaasjata öelda, et on isamaa ja emakeel. Meie poistega tutvustasime koeri ja näitasime oma veovarustust ning Käeväe Käsitöögaraaži meistri, Peebu,  tehtud sportkelku. Kaasa võtsime  kaks neljajalgset sõpra – Genka ja Gilpa, keda kõik huvilised said oma käega katsumas käia. Gilpa jaoks oli suur inimeste hulk natuke ärevust tekitav, tema jaoks on oluline olla oma inimeste lähedal. Genka see- eest oli nagu sulavõi ning nautis kõikide paisid ja patsutusi ning nii mõnigi väike laps sai tänu Genkale näo puhtaks 🙂
Tegelikult oleks olnud veel palju, millest rääkida, aga nagu ikka, kipuvad õiged mõtted ja sõnad pigem tagantjärgi pähe tulema.

16586980_1162650407191482_2067915368830524123_oaixjagenx

Pärast seda, kui Marit lõpetas meie pere tegemistest rääkimise, saime toreda üllatuse osaliseks. Nimelt andis valla spordi- ja noorsootöö spetsialist, Artur Ojasalu, meile tagantjärgi üle Kehtna valla kõige sportlikuma pere tiitli. Selle puhul saime vallavanema poolt allkirjastatud tänukirja saavutuste eest kelgukoeraspordis ning neli valla sümboolikaga rinnamärki. Saime oma kiituse kätte väikse hilinemisega, kuna valla sünnipäeva auks toimunud vallavanema vastuvõtu ajal olime Maritiga Lätis kelgukoeraspordi talvistel meistrivõistlustel. Kui üldse on olemas mõjuv põhjus mitte jõuda sellist auhinda õigeaegselt vastu võtma, siis see on ilmselt üks neist.

Oleme väga tänulikud meile osaks saanud tunnustuse eest! Isekeskis murrame nüüd pead, kes meid sellisele tiitlile nomineeris. Aitäh!
Ilusat Vabariigi aastapäeva kõigile!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s