2. mai ehk RaceDog Cup 2015

2. mai hommikul sadas vihma, aga meid see ei heidutanud ja võtsime hoopis suuna Läti poole. Esimene peatus oli Baltosportlaste kommetekohaselt Salacgriva Statoilis, kus saime kokku oma klubikaaslase Lianega, kellega koos nautisime kohvi ning seejärel suundusime juba koos Atari poole. Kohapeale jõudes muusika mängis, rahvas askeldas- kes jalutas koeri, kes käis kohtunikele oma varustust näitamas jne. Vihm oli järele jäänud ning kohati tuli ka mõnus soe päike pilve tagant välja, aga üldiselt oli väga hea ilm koeraga sportimiseks. 
Avakõne korraldajate poolt peetud, läks võistlus üsna kohe ka lahti. Esimestena läksid rajale jalgratturid, nende vahele lasti 4-koeraga kärutajad, seejärel 2-koeraga tõukeratta sõitjad ja lõpuks jooksjad. Kui täiskasvanute võistlus läbi sai, tehti rada kiirelt ümber, et mõõtu saaksid võtta ka lapsed. Meiega oli loomulikult kaasas Hendrik, kes järjest enam fännab koeri ja nendega võistlemist. Enne võistluse algust jõudis poiss kõik Hellerkantri kenneli koerad läbi paitada ja mõni sõber jättis talle väga sügava mulje ning ta oleks vist Iko Pruunkaruga koju tahtnud tulla 🙂
Meeste jooksus said Aigar ja Barny 6. koha. Hendriku ja Barny jooks läks natuke untsu(issi ja emme väljamõeldud taktika vedas seekord alt ning koer ajas rajal olles liinid sassi). Seekord polnud üldse hea kiire jooks, mis muidu on olnud, ja Hendrik pidi leppima samuti 6. kohaga. Aga nagu öeldakse, tegijatel ikka juhtub, küll järgmine kord läheb palju-palju paremini! 😉
IMG_5475
Foto autor: J. Maurans

11209751_909326045757032_5112830073370453280_n
Foto autor: M.Kaljula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s