1. mai ehk Keilas toimunud krossijooks

Juba aastaid on korraldanud Keila Koerasõprade Klubi Ipson Keilas Tanki mäel koerakrossi võistlusi. Alati toimub enne krossijooksu koerte mäkkejooksu võistlus. Sinna on osalema oodatud erinevad koerad- nii suured kui väikesed, nii puhtatõulised kui ka tõuta. Põhiline, et loom oleks sõbralik ja kuuletuks väga hästi oma peremehele, sest võistlus näeb välja selline, kus üks hoiab koera kinni, peremees jookseb mäe otsa ja seejärel vabastatakse koer ning ta peab aja peale jooksma peremehe juurde. 
Ilm oli ilus ja paljud olid oma neljajalgsete sõpradega kevadet nautima tulnud. Oli haukumist, oli urisemist, oli nuuskimist, oli sabaliputamist, oli niisama uudistamist.
Võtsime kaasa ka oma pisikese malamuudipoisi Hendra Argentumi ehk kodusemalt Genka, kes võitis inimeste südameid ja sai palju tähelepanu ning paisid. Samuti kohtus ta seal oma õe, Hendra Rubidiumiga, kellega läks lahti kohe trall ja möll
🙂
Nagu ka Luitekrossil, osalesid meie perest seekord ainult Aigar ja Barny. Raja pikkusteks olid 3 ja 7 km distantsid. Kuna Aigaril oli järgmisel päeval plaan ka Lätis võistleda, siis sai valitud 3 km rada.
Aigar ja Barny saavutasid meeste koerakrossi jooksu arvestuses 5. koha 🙂
IMG_0480
Fotol vasakult: Jessy, Barny ja Genka
Pilt on tehtud päev enne Keila võistlust.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s