AMLi üldkoosolek ja koerte toortoitmise loeng

Eile toimus Alaska Malamuutide Liidu üldkoosolek, mille raames anti kätte Aasta Alaska Malamuut 2014 konkursi auhinnad. Meie koerad Barny ja Jessy said aasta harrastuskoera kategoorias vastavalt esimese ja teise koha. Kahjuks olid päevakangelased ise üsna märjad ja porised, nii et ilusate rosettidega poseerimisest ei oleks midagi välja tulnud.

11071320_818102971588473_1288148451_o

Foto autor: L. Lubi

Enne koosolekut toimus koerahuvilistele ja kasvatajatele loeng teemal  “Toortoitmine sünnist surmani”, lektoriks koerte kasvataja ja FCI kohtunik Katrin Raie. Katrin kasvatab Itaalia väikehurtasid, Inglise hurtasid, Inglise pointereid. Ta on oma koeri toitnud toortoiduga juba üle 10 aasta ja jagas oma teadmisi kuulajatega.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s