Kevade ootuses

Sellel aastal korralikku lund polnud, seega jäi meil praktiliselt terve talvehooaeg trenni mõttes vahele. Paaril üksikul korral õnnestus kelguga sõitmas käia, aga see oli ka kahjuks kõik. Hetkel aknast välja vaadates on kõikjal pori ja vesi, seega oleks hädasti päikest vaja, mis maapinda natuke kuivataks ja tahkemaks muudaks, et saaks alustada kevadiste treeningutega.
Juba aprilli keskel on esimene võistlus tulemas, kuhu kavatseme Aigariga minna. 
Nimelt korraldab MTÜ Minu Sõber ja MTÜ Pärnu Kahe Silla Klubi juba mitmendat aastat järjest Rannametsa Koerte Luitekrossi. Meie võtsime sellest esimest korda osa eelmisel aastal ja kuigi oli äärmiselt palav ilm ning rasket rada oli paras piin läbida nii meil kui ka koertel, osaleme kindlasti ka sel korral.
Täpsemat infot leiab ürituse kohta siit:
Koerte Luitekross ja Luiteretk 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s